Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Σκεψεις και Απόψεις

 Ο βασιλιάς είναι γυμνός


Ο βασιλιάς είναι γυμνός, ποιός θα το δει καθαρά, ποιος θα το φωνάξει; Το σύστημα γελά εις βάρος των λαών που έχαψαν το παραμύθι.
    Μα είναι τάχατες αλήθεια δυνατόν, όλα τα κράτη,  όσα από τα τέσσερα και τα άλλα που ακολουθούν, όλα και τόσο δραματικά να έχουν πέσει έξω;
    Τίποτα και κανείς. Όλο το σκηνικό είναι στημένο, έτσι για να γκρεμίσουν την ευημερία των λαών. Το κεφάλαιο θέλει ξανά τις τσέπες να γεμίσει και φέουδα ξανά να καταστήσει. Έτσι λοιπόν στήθηκε ξανά πλεκτάνη ώστε ο οικονομικός μετρητής των λαών να μηδενίσει.

    Προσέξτε την ηγεσία την Εθνική και της Ευρώπης. Γνήσια τέκνα των μηχανισμών της εξουσίας και όχι αξίες, ηγέτες πρόσωπα. Έχουν στοιχηθεί για να υπηρετήσουν έναν σκοπό ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΤΩΝ.
    Αφήνω στη διάθεση του καθενός, το ψηφιδωτό αυτό της συνομωσίας  να το ολοκληρώσει.


    Και τώρα φίλοι μου εμείς.
    Οι πάντα πρώτοι στην εργασία και στην φορολογία.
    Γνωρίζουμε γιατί; και τι πληρώνουμε; Γνωρίζουμε, αυτά που χάνουμε από τα χεριά μας, που πάνε;
    Χρωστάμε ή μήπως δεν χρωστάμε; Όχι.

    Ότι ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ με αγώνες δικούς μας, αλλά και των γονιών μας, πως τόσο εύκολα το παίρνουν από την προσωπικότητα και το βίο μας; ΓΙΑΤΙ;
    Διότι βλέπουμε τηλεόραση, όπου ο κάθε αργυρώνητος «δημοσιογράφος», μιλάει όσο θέλει και όπως θέλει. Προσβάλει τους καλεσμένους στο πάνελ και εμάς στο σπίτι. Επιβάλουν επικοινωνία με μισές «κουβέντες» των δευτερολέπτων. Δεν θέλουν να ακούσουμε και να κρίνουμε με το μυαλό μας, επιδιώκουν να ακούμε όπως ένα πλυντήριο ρούχων κτυπά τα ρούχα. Μία από εδώ, άλλη από εκεί. Πλύσιμο του εγκεφάλου γίνεται και όχι ενημέρωση.
    Τα κόμματα και τα αποκόμματα, αλλά και τα όργανα της εξουσίας οι δημοσιογράφοι, με τέχνη μας στριμώχνουν στο καναβάτσο και μας σφυροκοπούνε.
    Αντίσταση λοιπόν, αντίσταση. Εμπρός λοιπόν για εμάς, για την Ελλάδα.
    Αφήνουμε το γαϊτανάκι γύρω-γύρω από τα ίδια και τα ίδια, να είμαστε δηλαδή εκεί που ξεμείναμε και μας άφησαν, στο 2008.


    Ας πιάσει ο καθένας το δικό του μετερίζι. Ένας-ένας, βήμα – βήμα θα αλλάξουμε τα πράγματα αδέλφια.
    Με πίστη, αγάπη, υπομονή, πραότητα και ευσέβεια. Η τήρηση των νόμων φέρνει την ειρήνη, η αλήθεια στερεώνει το φρόνημα και η ενσυνείδητη εργασία οδηγεί στην ολοκλήρωση των αγώνων μας.
ΙόΦ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

OnLine Press by YannisM

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Υποστηρίζω το δικαίωμα στην πληροφορία και αγωνίζομαι για αυτόν τον σκοπό. Συλλέγω χρήσιμες πληροφορίες και τις μοιράζομαι με Φίλους και Συνεργάτες. Επικοινωνώ Πληροφορώ Ενημερώνω Σχεδιασμός και Υλοποίηση Ενημέρωσης μέσω Διαδικτύου