Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Μια πρόταση σε όλους τους Έλληνες , να δημιουργήσουν Ομάδες Συμπαράστασης και Αλληλεγγύης Ελλήνων Πολιτών

Μια πρόταση σε όλους τους Έλληνες , να δημιουργήσουν
Ομάδες Συμπαράστασης και Αλληλεγγύης Ελλήνων Πολιτών .
Με σκοπό τους .

1ον Να είναι η οργάνωση και συνεννόηση με άλλες αντίστοιχες ομάδες που δεν θέλουν κομματική ανάμιξη στην λειτουργία των ομάδων τους , χωρίς αυτό να επηρεάζει την κομματική ταυτότητα και ιδεολογία κανενός από τα μέλη .
 
2ον Θέματα που θα απασχολούν την ομάδα να είναι κοινωνικού
χαρακτήρα αλληλεγγύης και υποστήριξης Ελλήνων και όσων θέλουν το καλό της Ελλάδας .
 
3ον Δημιουργία συνειδητοποιημένων Ελλήνων στην σκληρή πραγματικότητα που μπορεί να πραγματοποιηθεί με ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων .
 
4ον Αφιλοκερδώς συμμετοχή με σκοπό την στήριξη της προσπάθειας , από μέλη όλων των ειδικοτήτων που απαρτίζουν την κοινωνία μας με σκοπό την αλληλοϋποστήριξη μας .
 
5ον Δυναμικές ειρηνικές συγκεντρώσεις η και πράξεις από τις ομάδες , όπως είναι η μη αγοραστική συμμετοχή μας σε προϊόντα που υπονομεύουν τα δικά μας μα και όσων εργοστασίων , έμπορων ,βιοτεχνών , υπηρεσιών , που δεν απασχολούν Έλληνες εργάτες ενώ θα μπορούσαν , δημιουργώντας έτσι έξαρση των Ελλήνων ανέργων .
 
6ον Να ακουστούν αλήθειες από ανθρώπους που δεν έχουν κομματική ανάμιξη και συμφέρον , αποφεύγοντας έτσι να ακούμε φήμες που μας αποπροσανατολίζουν από την πραγματικότητα .
 
7ον Να υποστηρίξουμε το Ελληνικό Σύνταγμα και τους νόμους με όποιο τρόπο είναι Συνταγματικό και νόμιμο .
 
8ον Να παραμερίσουμε και να δακτυλοδεικτούμε αυτούς που είναι ενάντια στο συμφέρον της Ελλάδας και των Ελλήνων .
 
9ον Η υποστήριξη σωματίων εφ όσων αυτά δεν υποστηρίζουν κομματικά , μα λαϊκά και κοινωνικά συμφέροντα .
 
10ον Η στήριξη της οικογένεια που ημέρα την ημέρα καταστρέφουν με διαφόρους τρόπους αθέατους προκειμένου να διασπάσουν την ενότητα και την θαλπωρή που προσφέρει σαν πρωταρχική ένωση ανθρώπων .
 
Υπάρχουν και τόσα άλλα που μπορεί η ομάδα να ασχοληθεί και να πάρει θέση συζητώντας και προτείνοντας , αρκεί …. η προσπάθεια δημιουργίας της και η καλή θέληση από τον κάθε ένα μας να δει το πρόβλημα και να το αντιμετωπίσει όσο αυτό του είναι εφικτό .
Δεν χρειάζεται βίαιη συμπεριφορά σωστή σκέψη και τακτική χρειάζεται .
Ενωμένοι ακόμα και σαν μια μεγάλη παρέα που βρέθηκε σε μια μεγάλη πλατεία που κανένας Δημοκρατικός νόμος δεν μπορεί να απαγορέψει την συνύπαρξη (συγκέντρωση ) πολλών ατόμων , σε οποιοδήποτε χώρο μικρό η μεγάλο.
Ξεκινήστε και σήμερα από το σπίτι , την πολυκατοικία , την γειτονιά σας , το χωριό σας , την πόλη σας , το νομό σας και κάποια στιγμή θα φτάσει να είναι η Ελλάδα μας μια μεγάλη ομάδα , μια μεγάλη ενωμένη οικογένεια .
Δεν μας χρειάζονται άλλα κόμματα και άλλα σωματεία , είναι μια παραπλάνηση μας σκοπεύοντας να στρέψουμε κάπου αλλού την ελπίδα μας για σωτηρία και όχι στους εαυτούς μας .
Να πάψουμε να είμαστε δέσμιοι των κομμάτων ζητώντας ρουσφέτια και προσωπικά οφέλη , να ζητάμε από τα κόμματα να πραγματοποιούν αυτά που υπόσχονται προεκλογικά .
Να τους συμπαραστεκόμαστε εάν καταβάλουν προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση , μα να τα καταδικάζουμε όταν μας λένε ψέματα και μας ωθούν προς την αθλιότητα .
Να μην βάζουμε ποτέ το κόμμα πάνω από εμάς μα να του ζητούμε να κάνει σωστά την δουλειά του .
Να μα υπηρετεί και όχι να μας ξεπουλά διαφορετικά ……να πάει στο δρόμο του που δεν έχει καμία σχέση και επαφή με εμάς .
Ας ασχοληθούμε εμείς για εμάς αφού εμείς μας ξέρουμε καλύτερα από κάθε άλλον .
Ας αποκτήσουμε συνείδηση σαν λαός αφού αυτό μας το έχουν στερήσει από πολύ παλιά προσπαθώντας με κάθε τρόπο να έχουμε το όνομα σαν Έλληνες , μα χωρίς αναγνωρισμένη ταυτότητα που να την εκτιμούν και να την σέβονται τα κράτη της Ευρώπης .
Ας ασχοληθούμε περισσότερο με την ενωμένη Ελλάδα και αφού τα καταφέρουμε , ίσως να ασχοληθούμε και με την ενωμένη Ευρώπη .
 
Αν δεν θέλουμε τους αλλοδαπούς στην Ελλάδα , μην τους χτυπάμε ….. δεν ήμαστε ρατσιστές ούτε βάρβαροι …. απλά μην τους δίνουμε στέγη και εργασία δείχνοντας τους έτσι τον δρόμο για την πατρίδα τους .
Κουβεντιάστε με τους φίλους σας , τους γείτονες , τους συγχωριανούς , τους συμπολίτες σας και δημιουργήστε Ομάδες Αλληλεγγύης και Συμπαράστασης Ελλήνων Πολιτών , ενωθείτε με άλλους που υποστηρίζουν αυτή την ιδέα .
Δεν χρειάζονται αρχηγοί , δραστήριοι χρειάζονται και οι έχοντες χρόνο .
 
ΧΜπάστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

OnLine Press by YannisM

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Υποστηρίζω το δικαίωμα στην πληροφορία και αγωνίζομαι για αυτόν τον σκοπό. Συλλέγω χρήσιμες πληροφορίες και τις μοιράζομαι με Φίλους και Συνεργάτες. Επικοινωνώ Πληροφορώ Ενημερώνω Σχεδιασμός και Υλοποίηση Ενημέρωσης μέσω Διαδικτύου